Ouderschapsplan Opvoeding bij echtscheiding

shutterstock_417633919-jpg-hf-tekening-familie-tekenspullen

 

 

 

 

 

 

Wanneer je ouders gaan scheiden, dan staat je hele wereld op z'n kop. Vaak is er al een periode van spanning, woede en verdriet aan de scheiding voorafgegaan.  Soms komt de scheiding als een schok en brengt deze gevoelens van ontreddering en wanhoop met zich mee.

Kinderen voelen zich in veel gevallen niet meer veilig: " wie gaat er nou voor mij zorgen? waar gaan we wonen? Moet ik dan naar een andere school?" Daarnaast speelt bij kinderen het loyaliteitsconflict. Ze willen geen partij trekken voor papa of mama, ze willen dat die allebei  gelukkig zijn. In hun onvoorwaardelijke liefde voor hun ouders komen kinderen tijdens de scheiding vaak in een onmogelijke spagaat.

Happy Families neemt stress en zorgen weg bij kinderen door samen met hen een Ouderschapsplan Opvoeding op te stellen waarmee ze zich weer veilig, geliefd en serieus genomen voelen.

De kindercoach gaat in gesprek met iedereen die direct bij de uitvoering van het ouderschapsplan betrokken is; zowel de ouders als de kinderen. Wij stellen daarbij het belang van het kind centraal. Het resultaat is een ouderschapsplan waarmee het kind zich gehoord, gezien en geliefd voelt.

Kosten

€ 75 per gezinslid per sessie (60 minuten)
€ 150 opstellen ouderschapsplan
Genoemde prijzen zijn incl. btw en cursusmateriaal. Zie ook onze leveringsvoorwaarden.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek

Het Ouderschapsplan Opvoeding is gericht op het welzijn van het kind. Wij verwachten dat ouders in echtscheiding hun ouderrol samen blijven vervullen en allebei het beste voor hebben met hun kind. De reden van scheiding is daarom géén gespreksonderwerp. Wanneer jullie hulp nodig hebben bij het goed afronden van jullie partnerrelatie, dan kunnen jullie bij de family mediator van Happy Families terecht.