Ouderschapsbelofte

ouderschapsbelofte Happy Families

Je hebt elkaar ooit op een mooie dag trouw beloofd, in goede en slechte tijden. Nu is er een kleintje op komst - maar wat beloven jullie je kind? In de workshop Ouderschapsbelofte gaan jullie met elkaar en met andere aanstaande ouders in gesprek over wat voor ouders jullie voor je kind willen zijn. Je hoeft geen perfecte ouder te zijn, maar je moet wel bereid zijn en uitdrukkelijk beloven om je uiterste best te doen je kind een veilig thuis te geven. Want elk kind heeft het recht om gelukkig op te groeien! We gaan het onder andere hebben over:

Welke normen en waarden wil je je kind meegeven?
Welke ruimte geven jullie elkaar voor een eigen invulling van de opvoeding?
Hoe ga je een band opbouwen met je kind?
Welke opvoedstijl hanteren jullie?
Hoe ga je om met de talenten en interesses van je kind? 

De workshop wordt begeleid door de family mediator en een opvoedcoach van Happy Families en bestaat uit twee avonden. De eerste avond gaan jullie met elkaar en met andere aanstaande ouders in gesprek over wat voor ouders jullie voor je kind willen zijn. De tweede avond wordt afgesloten met het ondertekenen van jullie persoonlijke belofte aan jullie kind. De Ouderschapsbelofte is een krachtig middel om, nu en in de toekomst, trouw te blijven aan je gezamenlijke rol van ouders.

Tijd

De workshop Ouderschapsbelofte beslaat twee avonden, van 19.30 - 21.30 uur.

Locatie

Happy Families: kindercoaching & family mediation
Semmelweisstraat 182 in Groningen.

Kosten

€ 25 per persoon en € 40 per stel.
Genoemde prijzen zijn incl. btw en cursusmateriaal. Zie ook onze leveringsvoorwaarden.

Opgave

Heb je nog vragen of wil je je opgeven? Maak dan gebruik van het contactformulier. Vermeld daarop  je naam, adresgegevens, de naam van de workshop en de datum van je voorkeur. Na opgave nemen we binnen 4 werkdagen telefonisch contact met je op. Minimum aantal deelnemers: 6 personen.