Onze zoon Daan (13) liep op school helemaal vast. Het levenslustige mannetje was veranderd in een onzekere jongen. Samen met de negen tekorten op zijn cijferlijst was het hoog tijd om hulp voor hem te zoeken. En dat vond hij zelf ook.

Eva Josien, kindercoach bij Happy Families, heeft hem geholpen inzicht te krijgen in zijn eigen valkuilen. Dit allemaal in een ontspannen, veilige sfeer. Daan keek echt uit naar de gesprekken bij Eva Josien. De samenwerking tussen Daan, wij als ouders, de school en Happy Families  heeft ervoor gezorgd dat hij een veilig vangnet om zich heen heeft gekregen. We werden over de inhoud van de gesprekken op de hoogte gehouden via een duidelijk verslag.

Door deze hulp zien we weer een vrolijke jongen, die met vallen en opstaan weer zelfverzekerd naar school gaat. En dit is ook te zien in zijn schoolresultaten. Eva Josien heeft de juiste snaar geraakt bij onze zoon. Door de ongedongen ontspannen, rustige manier van werken heeft ze veel bereikt bij hem. Op het moment dat hij vertelde aan een vriend dat hij geholpen werd door Eva Josien straalde hij met de kuilen in de wangen. En daar gaat het om! Als ouders wil je je kind gelukkig zien. We zijn blij dat we deze stap gezet hebben.

Erika (40),