Ons team

 

inge-full

Inge Klinkert, kindercoach en opvoedcoach

Inge (Groningen, 1963) is sociaal-pedagogisch hulpverlener, kindercoach en opvoedcoach, gecertificeerd Zandkastelencoach en (gezins)communicatieadviseur. Ze weet als geen ander hoe mooi en oneerlijk het leven soms kan zijn. Ze verloor haar dochtertje vlak na de geboorte, maar werd ook moeder van twee prachtige zonen. Ze werd ernstig ziek, maar is dankzij een stamceltransplantatie volledig genezen. Ze raakte haar baan kwijt, maar werkt nu voor zichzelf. Inge blijft onder alle omstandigheden stoïcijns optimistisch. Haar lijfspreuk is dan ook "Alles komt goed, ook als het niet goed komt, komt uiteindelijk alles weer goed".

Lees meer over Inge >>

eva-josien-full

Eva Josien van Dijk, kindercoach en opvoedcoach

Eva Josien (Leeuwarden, 1981) is kindercoach en opvoedcoach bij Happy Families. Daarnaast is ze begeleidster op een school voor kinderen met een beperking.  Eva Josien is al jaren werkzaam in de gehandicaptenzorg.  Oorspronkelijk is ze opgeleid als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en via een studie Orthopedagogiek uiteindelijk terecht gekomen bij het vak Kindercoach.

Lees meer over Eva Josien >>

jessica-full

Jessica Evers, family mediator

Jessica (Doetinchem, 1972) is MfN registermediator en (gezins)communicatieadviseur.  Na het afronden van de opleiding Communicatiekunde (RUG, 1999) werkt zij voor verschillende communicatieprojecten in Noord-Nederland. De laatste jaren specialiseert zij zich in online marketing en communicatie. "Een prachtig vak, maar ik kwam voor mijn gevoel steeds verder af te staan van waar het in communicatie om draait; een goed gesprek tussen mensen, waarbij je met een luisterend oor, en wederzijdse aandacht en respect voor elkaar veel bereiken kan". In 2015 besluit zij daarom te starten met een opleiding tot MfN registermediator met specialisatie family mediation. Dit bevalt zo goed dat zij besluit haar baan op te zeggen om zich volledig te kunnen richten op het vak van mediator.

Lees meer over Jessica >>