Over ons

Hulp voor het hele gezin onder één dak!

 

team-rond-tafel

v.l.n.r: Eva Josien, Jessica en Inge

Happy Families is een bijzonder samenwerkingsverband van verschillende coaches die kinderen en gezinnen begeleiden onder andere bij de gevolgen van echtscheiding. Ouders die (plannen hebben om te) gaan scheiden kunnen aankloppen bij family mediator Jessica voor een time-outgesprek of een mediationtraject. De kinderen kunnen bij de kindercoaches Eva Josien en Inge terecht. Zij helpen hen hun emoties te verwerken en leren hen grip te krijgen op hun voorgoed veranderde wereld na de scheiding. Dat is Happy Families: hulp voor het hele gezin onder één dak!

" Elk kind heeft het recht om gelukkig op te groeien "

Wat bieden wij?
  • 1. geen wachttijden
  • 2. afspraak ook mogelijk 's avonds of in het weekend
  • 3. afspraak ook mogelijk op een zelfgekozen locatie (bijvoorbeeld bij jullie thuis)
  • 4. ervaren, levenswijze, deskundige en betrokken coaches, alledrie zelf moeder.

Vier coachingsmethodes voor kinderen

kids-skills_bzs1org6

Kid Skills
Een oplossingsgerichte methode ontwikkeld door de Fin Ben Furman. Het kind leert met support uit zijn omgeving een nieuwe vaardigheid om het probleem op te lossen.

 

img_2846

Denk goed - voel je beter
Een korte coaching voor piekerhoofdjes en bangerikjes. Met behulp van helpende gedachten uit de RET leren we kinderen zich beter te voelen.

 

kikker be cool

Kikker be Cool
Met behulp van Kikker be Cool-coachingsmateriaal leren we kinderen sociale vaardigheden waarmee ze zich handiger kunnen gedragen.

 

Whatshappy Kindercoachingsmethode

Whatshappy
Een workshop van anderhalf uur waarin groepjes kinderen (klas, sportclub) onder begeleiding van een kindercoach afspraken maken over whatsappgedrag.

Blog

[span 8]

 

 Family Mediation volgens de narratieve methode

shutterstock_138709142-jpg-hf-familymediation

Jessica, de family mediator van Happy Families, werkt volgens de narratieve methode tijdens de mediationgesprekken. Lees meer>>