Familie en mediation

 familie en mediation Happy Families

Familie en mediation

In families komen conflicten voor. Soms liggen ze aan de oppervlakte. Soms zijn ze meer verborgen,maar kunnen ze 'zomaar' 'ineens'  tevoorschijn komen. Bijvoorbeeld als iemand overlijdt. Dan moeten familieleden met elkaar overleggen. Eerst over de uitvaart, maar daarna ook vaak over de afwikkeling van de nalatenschap. Mediaton kan dan uitkomst bieden.

Onder begeleiding kunnen jullie afspraken maken over  wat er met de inboedel gebeurt, hoe de erfenis wordt verdeeld of wie het juiste financiële advies over eventuele belastingen geeft. En vooral..hoe ga je in de toekomst met elkaar om? Veel mensen kiezen voor mediation omdat ze weten dat je elkaar in het leven weer tegenkomt. Zeker als je familie bent. Dan kun je maar beter aandacht geven aan je familierelatie in plaats van elkaar te ontlopen. Mediation is daarvoor de beste garantie. En geschikt voor elk soort familieruzie.

Werkwijze

Een mediationtraject bestaat meestal uit zo'n 3 tot 5 gesprekken. Voordat gestart wordt met de gezamenlijke gesprekken, vindt eerst de individuele intake plaats.
Lees meer over werkwijze mediation >>

Kosten

€  85 per persoon per gesprek
Een gesprek duurt een uur tot anderhalf uur. Meestal zijn er drie tot vijf gesprekken nodig.
Genoemde prijs is incl. btw. Zie ook onze leveringsvoorwaarden