Mediation

 

Is mediation iets voor jou?

Zit je met een ruzie waar je niet meer uitkomt?
In je relatie, na een echtscheiding of met je familie?

Heb je een conflict dat uit de hand dreigt te lopen?
Met je geliefde, je ex-partner of je zus?

Kost een onenigheid je veel te veel energie?
Over de opvoeding van de kinderen, het ouderschapsplan of een erfenis?

Dan is Jessica Evers, family mediator bij Happy Families, de aangewezen persoon om jou te helpen tot een oplossing te komen. Ze biedt bemiddeling in de relatiesfeer, bij echtscheiding en bij familieconflicten. Een mediator is geen advocaat. Een mediator is onpartijdig, geeft geen oordeel en geeft iedereen de ruimte om zijn mening en emoties te delen. En helpt je samen een oplossing te vinden. Zo eindig je niet bij de rechter waar een van tweeën altijd verliest. Mediation spaart tijd, geld en energie en geeft blijvende oplossingen. Belangrijk, want vaak kom je elkaar weer tegen. Dan kan je conflict maar beter zijn opgelost. Zodat je samen verder kunt.

​Wil je meer weten over mediation en of het geschikt is voor het  probleem waar je nu tegenaan loopt? Lees meer over in de relaties en mediation, echtscheiding en mediation of familie en mediation

Een mediation bestaan uit een aantal gezamenlijke gesprekken, waarbij altijd gestart wordt met een individuele intake.
Lees meer over de werkwijze bij family mediation >>

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan per telefoon of per contactformulier. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek. We helpen je graag!
Neem contact op met Happy Families >>