Individuele coaching

Individuele coaching bij opgroeihobbels

hf-getinte-moeder-en-dochter-closeup
Elk kind maakt wel eens een periode door waarin het niet lekker gaat. Opgroeien gaat met horten en stoten en soms zijn er hobbels op de weg. Happy Families biedt individuele kindercoaching, waarbij de kinderen vaardigheden leren om anders met moeilijkheden om te gaan, waardoor ze weer vertrouwen in zichzelf en plezier in het leven krijgen.

Individuele coaching na echtscheiding

shutterstock_90897701-jpg-hf-zandkastelenprogramma
Kinderen die tijdens of na de scheiding gedrag vertonen waar ze last van hebben, coachen wij 1-op-1 in vier sessies. Wij helpen ze bij het verwerken van hun emoties door middel van individuele kindercoaching via gesprekken, verhalen, spel en creatieve werkvormen. Ook leren we ze effectief gedrag en helpen we ze positief te denken.

Individuele coaching na verlies en rouw

hf-individuele-kindercoaching-bij-rouw-en-verlies
Kinderen die geconfronteerd zijn met de dood van een vader, moeder, broertje of zusje kunnen daar heel heftig maar ook heel stilletjes op reageren. Sommigen cijferen zichzelf weg omdat ze niemand tot last willen zijn. Anderen proberen juist aandacht te krijgen door opvallend gedrag te vertonen. Via individuele kindercoaching steunt Happy Families deze kinderen in hun verlies, helpt ze met het verdriet om te gaan en kleurt samen met hen de toekomst weer in.

kosten

Individuele coaching :€ 75 per sessie (60 minuten)
Genoemde prijs is incl. btw en cursusmateriaal. Zie ook onze leveringsvoorwaarden