HappyMindfulKids: uit je hoofd, in je hart!

HappyMindfulKids Happy Families: kindercoaching & family mediation

 

Mindfulness voor kinderen

Piekert jouw dochter veel, voelt ze zich gauw bang of gestrest? Slaapt jouw zoon moeilijk, doet hij vaak boos of onaardig terwijl hij dat eigenlijk niet wil?

Laat je kind eens kennismaken met mindfulness!  HappyMindfulKids leert jouw kind met vriendelijke aandacht naar de wereld om zich heen te kijken. En alle zintuigen doen mee! Wat zie je? Wat hoor je? Wat voel je? Wat ruik je? Wat proef je? Hoe stop je al die gedachten die steeds weer in je hoofd komen? Hoe blijf je in het ‘nu’? Met ontspannings- en concentratie-oefeningen leren we kinderen hoe ze zichzelf kunnen kalmeren en focussen. Een goede buikademhaling is de basis, die oefenen we daarom elke week. We leren ze ook waar de Pauzeknop zit en met mindful tekenen en knutselen trainen we hun aandacht. Al na vier bijeenkomsten ervaren kinderen meer rust in hun hoofd en minder spanning in hun lijf.

Met de cursus HappyMindfulKids geef je je kind mentale en emotionele bagage mee op z’n ontdekkingsreis op aarde. Daar heeft hij de rest van zijn leven profijt van. Een groter cadeau kun je je kind niet geven!

Introductiecursus

Wil je weten of mindfulness iets voor jouw kind is? Geef het dan op voor de introductiecursus HappyMindfulKids 1. Maximaal aantal deelnemers: 8

Locatie

Happy Families: kindercoaching & family mediation
Semmelweisstraat 182 in Groningen.

Kosten

HappyMindfulKids 1: introductiecursus  van 4 bijeenkomsten: € 50
HappyMinfdulKids 2: vervolgcursus van 8 bijeenkomsten: € 150
Genoemde prijzen zijn incl. btw en cursusmateriaal. Zie ook onze leveringsvoorwaarden

Opgave

Opgave kan via het contactformulier. Vermeld daarop  de naam van je kind, leeftijd, adresgegevens en de naam van de workshop. Na opgave nemen we binnen 4 werkdagen telefonisch contact met je op. HappyMindfulKids start zodra er een groep is van minimaal 5 deelnemers van ongeveer dezelfde leeftijd. Mindfulness is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.