Inge Klinkert, kindercoach Happy Families

inge-uitsnede-teamfoto-2

 

Inge (Groningen, 1963) is sociaal-pedagogisch hulpverlener, kindercoach, gecertificeerd Zandkastelencoach en (gezins)communicatieadviseur. Ze weet als geen ander hoe mooi en oneerlijk het leven soms kan zijn. Ze verloor haar dochtertje vlak na de geboorte, maar werd ook moeder van twee prachtige zonen. Ze werd ernstig ziek, maar is dankzij een stamceltransplantatie volledig genezen. Ze raakte haar baan kwijt, maar werkt nu voor zichzelf. Inge blijft onder alle omstandigheden stoïcijns optimistisch. Haar lijfspreuk is dan ook "Alles komt goed, ook als het niet goed komt, komt uiteindelijk alles weer goed".

"In 1984 ben ik afgestudeerd aan de hbo-jeugdwelzijnswerk. Daarna ben ik enkele jaren werkzaam geweest in het sociaal-cultureel werk. In 1989 ben ik het communicatievak ingerold. Ik heb vele jaren met veel plezier als communicatieadviseur gewerkt, voor uiteenlopende organisaties. In 2009 heb ik het roer omgegooid omdat ik me meer wilde verdiepen in het communicatievak. Ik zocht naar een vorm van communicatie die bijdraagt aan persoonlijk geluk, in het bijzonder het geluk van kinderen. Alles viel op z'n plek: mijn oorspronkelijke beroep van jeugdwelzijnswerker, mijn communicatieve vaardigheden, mijn ervaring als moeder en de wens om bij te dragen aan het geluk van elk kind dat op mijn weg komt.

Ik volgde de opleiding tot Kindercoach bij BGL in Assen en ben daarna begonnen met kindercoachingspraktijk Happy Families: concrete, resultaatgerichte coaching van kinderen en ouders die uitgaat van mogelijkheden en oplossingen. In september 2016 is Happy Families uitgebreid met kindercoach Eva Josien van Dijk en family mediator Jessica Evers en is de naam veranderd in "Happy Families: kindercoaching en family mediation". Met een nieuw logo en een mooie website heeft Happy Families een nieuw gezicht gekregen. Wat blijft en niet veranderd is, is mijn wens om met Happy Families bij te dragen aan een wereld waarin kinderen zich veilig en geliefd voelen en gelukkig kunnen opgroeien."

Inge is getrouwd met Bert en moeder van drie kinderen: Agnes (✞ 1997), Bart (1997) en Tonnes (2000). Ze is vrijwilliger in het Gasthuis Groningen van Humanitas. In haar vrije tijd studeert ze Frans, vertaalt ze franse chansons, bezoekt ze Parijs zo vaak als ze kan en schrijft ze verhalen en gedichten. Inge is licentiehouder van het Zandkastelen-
programma in Noord-Nederland.

Voor vragen of informatie kun je contact opnemen met Inge via:

Telefoon: 06 5379 4006
E-mail: ingeklinkert@happyfamilies.nl

logo-zandkastelen-2016Adiona Happy Families:kindercoaching & family mediation