Een goed gesprek bij echtscheiding

Gesprek met de kindercoach van Happy Families
Een goed gesprek bij echtscheiding Happy Families

Hoe vertel je je kind dat jullie gaan scheiden?
Wat vertel je je kind? En op welk moment?
Hoe zal je kind reageren en hoe reageer jij dan?
Op welke verandering in gedrag bij je kind moet je letten na de scheiding?

Wanneer je gaat scheiden komt er in korte tijd veel op jullie en je kinderen af. Het is voor iedereen een verwarrende en emotionele periode. Kinderen hebben hier last van, ook al laten zij dit vaak niet altijd zien.

Happy Families biedt een goed gesprek bij echtscheiding waarin je als ouder handvatten krijgt om samen met je kind over de scheiding te praten. Na dit gesprek heb je meer inzicht in hoe kinderen echtscheiding beleven en hoe je je kind het beste kunt begeleiden.

Kosten

€ 75 per sessie (60 minuten).

Gesprek met de mediator van Happy Families

Een echtscheiding betekent nieuwe spelregels afspreken. En dat kun je maar beter goed doen. Want een slecht geregelde scheiding kan nog jaren doorwerken. Er zijn te veel nare verhalen, scheiden is al erg genoeg. 

In vertrouwelijke gesprekken kun je vertellen wat je op je hart hebt. Een mediator is geen advocaat. Een mediator is onpartijdig, geeft geen oordeel en geeft iedereen de ruimte om zijn mening en emoties te delen. En helpt je samen een oplossing te vinden. Zo eindig je niet bij de rechter waar een van tweeën altijd verliest. Mediation spaart tijd, geld en energie en geeft blijvende oplossingen. Belangrijk, want vaak kom je elkaar weer tegen. Dan kan je conflict maar beter zijn opgelost. Zodat je samen verder kunt.

Kosten

€ 85 per persoon per gesprek (90 minuten). Lees meer over echtscheiding en mediation>>

Genoemde prijzen zijn incl. Btw. Zie ook onze leveringsvoorwaarden.