Echtscheiding

Family mediation Happy Families

Happy Families: kindercoaching & family mediation  is een bijzonder samenwerkingsverband van verschillende coaches die kinderen en gezinnen begeleiden.
Wij zijn gespecialiseerd in begeleiding bij echtscheiding. Door onze kennis op het gebied van  kindercoaching en family mediation te combineren, kunnen we de hulp bieden die je gezin nodig heeft in de turbulente tijd rondom een echtscheiding. Want dat is Happy Families: hulp voor het hele gezin onder één dak!

Hulp voor het gezin bij scheiding

We gaan met jullie als ouders om tafel om samen te bespreken wat we voor jullie gezin kunnen betekenen, hoe we jullie kunnen helpen de blik op de toekomst te richten.
Lees meer over een goed gesprek bij echtscheiding >>

Daarnaast biedt Happy Families ook programma's voor het hele gezin. Zo is er het Zandkastelenprogramma, dat helpt om de verwerking van de echtscheiding op gang te brengen. Het Zandkastelenprogramma® biedt kinderen (en hun ouders) aan het begin van de echtscheidingsperiode een steuntje in de rug.
Lees meer over het Zandkastelenprogramma

Ook is er het Ouderschapsplan Opvoeding. Happy Families neemt stress en zorgen weg bij kinderen door samen met hen een Ouderschapsplan Opvoeding op te stellen waarmee ze zich weer veilig, geliefd en serieus genomen voelen.
Lees meer over het Ouderschapsplan Opvoeding >>

Hulp voor de kinderen bij scheiding

De kinderen kunnen bij de kindercoaches Eva Josien van Dijk  en Inge Klinkert terecht. Zij helpen hen hun emoties te verwerken en leren hen grip te krijgen op hun voorgoed veranderde wereld na de echtscheiding. Dit kan door individuele kindercoaching, maar ook in groepsverband.
Lees meer over kindercoaching >>

Hulp voor de ouders bij scheiding

Ouders die (plannen hebben om te) gaan scheiden kunnen aankloppen bij family mediator Jessica Evers voor een mediationtraject.
Lees meer over echtscheiding en mediation >

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan per telefoon of per contactformulier. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek. We helpen je graag!
Neem contact op met Happy Families >>